VERDENSPREMIERE IBIZA EXPLORER

Explorer 1 fart side

IBIZA EXPLORER – stort styrhus med panoramautsikt.
Meget stor skyvedør direkte ut til dekk fra førerposisjon og stor skyvedør ut til akterdekket.  Styrhuset er innredet med et fullverdig pentry med kokemuligheter og salongen har sitteplass til flere personer. Ibiza Explorer har overnattingsmuligheter for 2+2 personer i tillegg til et romslig separat toalettrom. Båten bygger på det gjennomprøvde skroget til IBIZA 811 Touring. Båten er tilpasset utenbordsmotorer med ytelse fra 300 til 400 hk eller 2 x 150 hk, 2 x 200 hk.

Basisen for det nye flaggskipet, som har fått navnet IBIZA EXPLORER, er mer enn 40 års båtbyggererfaring som nå materialiserer seg i form av en robust og velkjørende båt med styrhus. Båten er foreløpig siste modell med det nye designet som Ibiza lanserte i 2014. Et av kjennetegnene er kraftig baugfender og fenderlister, og en gjennomtenkt dekkslayout som gjør båten svært fleksibel i bruk – noe aktive båtbrukere verdsetter.

Omfattende standardutstyr
Den nye Ibiza Explorer har en omfattende utstyrsliste, som blant annet inkluderer hydraulisk styring, solide syrefaste rekker, LED-belysning, vinduer i skrog, 56 liters vanntank med trykkvann, vindusviskere, bunnstoff, WC inkl septiktank, el. kjøleboks (30l), Wallas keramisk kokeapparat, tiltratt etc.

INTRODUKSJONSPRIS under Båter i Sjøen: KR 1 199.000 med 300 HK
Inklusive el. ankervinsj, Garmin kartplotter 12" og stor utstyrspakke

TEKNISKE DATA
Lengde: 8,11 meter
Bredde: 2,80 meter
Motor, fra-til: 300-400 hk

FAKTA: IBIZA BOATS AS
• Etablert av Helge Duus i 1991.
• Produseres på Blakstad utenfor Arendal. 
• Nær 5.000 båter solgt siden starten.
• Har i dag 7 nyutviklede modeller i produksjon.
For ytterligere informasjon kontakt Ibiza Boats AS ved Helge Duus, telefon 909 86 00